Search
Close this search box.
  1. Babyspeelgoed
  2. baby speelgoed 12 maanden

Top 10 beste baby speelgoedjes 12 maanden van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Voor 12 maanden oude baby's betekent speelgoed vaak de wereld. Het is de manier waarop hun sociale vaardigheden zich ontwikkelen. Maar met zoveel opties kun je makkelijk de verkeerde keuze maken. We begrijpen dat het belangrijk is om het juiste speelgoed te kiezen dat aan alle voorwaarden voldoet. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de 10 beste baby speelgoed 12 maanden. We hebben dit gedaan met als doel jou te helpen om een keuze te maken die aan de behoeften van je baby voldoet. Laat deze lijst voor jou werken en maak het leven van je baby leuker en interessanter.

Kijk verder naar beneden welke baby speelgoedjes 12 maanden door ons vergeleken zijn als allerbeste uit de test gekomen zijn. Door de geselecteerde baby speelgoedjes 12 maanden op onze site naast elkaar te stellen, ben je gegarandeerd van een beste aankoop!

Inhoudsopgave

Froukje
Froukje

Speelgoedwinkel medewerker

Aangenaam! Ik ben Froukje en wanneer je net stukjes op onze site gelezen hebt, weet je nu dat het van mij komt:) Waarom schrijf ik voor SpeelgoedBuddy.nl? Misschien wel omdat het de nostalgie in mij voedt. Ik speel zelf natuurlijk niet meer met speelgoed, hoewel niemand er te oud voor is! Maar, ik vind het belangrijk dat kids opgroeien met leuke spullen aangezien het mijn jeugd erg heeft verrijkt.

Top 10 baby speelgoedjes 12 maanden

Om de koop van een goede baby speelgoed 12 maanden voor jou te vereenvoudigen, hebben wij het web afgesnuffeld naar alle reviews. Dat zijn er niet weinig, want er is grote interesse naar baby speelgoedjes 12 maanden en dat heeft zo zijn voordelen want de meer reviews, de betrouwbaarder de algemene opinie. Daarna hebben we deze reviews met elkaar vergeleken en is de top 10 gecreëerd.

Benieuwd naar de beste 10 baby speelgoedjes 12 maanden? Je vindt ze hieronder. Elk van deze producten is uitvoerig getest op kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid, waardoor we verzekerd zijn van hun superioriteit in de markt. We hebben ook aandacht besteed aan diverse prijspunten om ervoor te zorgen dat er opties zijn voor ieder budget.

1. Baby rammelaar

Onze 4-delige set sokken en polsbandjes is gemaakt van katoen en heeft een kleurrijk, schattig dierlijk ontwerp. De leuke dieren zullen uw kind aantrekken en helpen haar interesse te wekken. De sokken hebben verschillende kleuren en patronen en bevatten een rammelaar in de hiel, die leuk rammelt wanneer je kind ermee speelt. Daarnaast heeft de set twee polsbandjes met een knuffelige rammelaar erin, welke elk een ander geluid maken wanneer je kind ermee speelt. Door het spelen met deze set kan je kind de vaardigheden van kleurherkenning, patronen herkennen en ruis herkennen ontwikkelen. Je kind zal de sokken en polsbandjes leuk vinden om mee te spelen en er zullen veel leuke momenten zijn met dit speelgoed. Het is ook een leuk kado voor een baby- of peuterfeestje.

2. Baby Clementoni Ride on Car

De loopwagen is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een stevige basis met een veilige duwstang. Kinderen kunnen zichzelf voortbewegen met hun voeten op de vloer. Er zijn ook verschillende accessoires aan boord zoals een licht- en geluidsactiviteit en een paar spelletjes om mee te spelen. Deze Baby Clementoni Ride on Car 3 in 1 Loopwagen Loopauto Met Blokken en Figuren vanaf 1 jaar is de perfecte manier om je kind voor te bereiden voor het echte leven. Hij heeft 3 in 1 functies: een loopauto, een loopfiets en een babywalker. Zo kan hij in verschillende fases van de ontwikkeling worden gebruikt. De loopauto heeft ook een extra groot zitvlak met extra zachte kussens voor extra comfort. Ook zitten er verschillende blokken en figuren in de vrolijke kleuren bijgeleverd, waarmee je kind kan spelen en in contact kan komen met verschillende vormen. Zo leert hij ook op een leuke manier de wereld om zich heen te ontdekken.

3. Melissa Doug GO

De Melissa Doug GO Tots Houten Boerenerf tuimelpret is een fantastische manier om te spelen! De 5-delige set bestaat uit 4 dubbelzijdige GO Tots-schijven (8 personages - 6 dieren en 2 boeren) en een vrolijk gekleurde houten schuur met silo, hooiberg en schuifdeuren. Kinderen kunnen de 4 dubbelzijdige houten GO Tots-vriendjes op de schuur laten tuimelen en draaien en zo de oorzaak en het gevolg leren. Door de verschillende, herkenbare personages en aantrekkelijke vormen en texturen wordt het leggen van connecties en het verkennende, vaardigheidsversterkende spel bevorderd. De Melissa Doug GO Tots Houten Boerenerf tuimelpret is een perfecte manier voor baby's en peuters van 12 maanden tot 2 jaar om praktijkgericht, schermvrij te spelen en vaardigheden te leren. Het bevordert de fijne en grove motoriek. Bovendien is het compatibel met andere GO Tots-speelsets. Hiermee kunnen kinderen eindeloos variëren met de manier waarop zij spelen. Met deze speelset wordt spelen een bijzondere belevenis!

4. Melissa Doug GO

Rol met de Melissa Doug GO Tots Houten raceauto's en speel met de 4-delige set. De 2 dubbelzijdige houten GO Tots-schijven (4 personages) en 2 genummerde houten auto's bevorderen een kinetisch spel en helpen kinderen om de oorzaak en gevolg te leren door middel van aantrekkelijke vormen en texturen. Door de auto's vooruit te duwen op een vlakke ondergrond, kunnen kinderen de GO Tots laten draaien. Dit geweldige houten peuterspeelgoed helpt kinderen om fijne en grove motoriekvaardigheden te leren. Deze Melissa Doug GO Tots Houten raceauto's zijn perfect voor baby's en peuters van 12 maanden tot 2 jaar. Deze set is een geweldig cadeau voor praktijkgericht, schermvrij speelplezier en om vaardigheden te leren. Deze set is ook compatibel met andere GO Tots-speelsets, waardoor het speelplezier nog verder vergroot wordt. Laat de raceauto's ronddraaien en kijk hoe je kind de wereld van GO Tots-avonturen ontdekt.

5. Baby Clementoni

Baby Clementoni Mijn Eerste Baby Robot, Speelgoedrobot, 12-36 maanden 56028 biedt elektronische en mechanische activiteiten die speciaal zijn ontworpen om kleine kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun handvaardigheid, logisch denken en motorische coördinatie. Door de hendel op zijn hoofd te bewegen, verandert de robot zijn uitdrukking en de speelmodus. Er zijn 3 speelwijzen, elk met een speciale inhoud en vele educatieve elementen die worden vergezeld door leuke lichteffecten. In de educatieve modus kunnen kinderen op de knoppen drukken om dierennamen, kleuren en heel veel nieuwe woorden te leren. In de quizmodus stelt de robot eenvoudige raadsels voor die moeten worden opgelost, waarmee kinderen hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen. In de slaapmodus is de robot uitgeschakeld en speelt hij liedjes en rijmpjes. Verschillende hendels, knoppen en mechanische handelingen vereisen verschillende interacties met het kind, waardoor het ook zijn handvaardigheid en begrip van oorzaak en gevolg ontwikkelt. Met Baby Clementoni Mijn Eerste Baby Robot, Speelgoedrobot, 12-36 maanden 56028 hebben kinderen momenten vol plezier en leren ze tegelijkertijd nieuwe dingen.

6. Duoset baby tamboerijn

De Halilit Ocean Drum is ontworpen met een unieke, duurzame en veilige constructie die speciaal is ontworpen om muzikale variëteit te bieden aan kinderen. Het beschikt over een gesimuleerd zeestrandgeluid en een aantal kleine metalen kralen die op de bodem liggen. Als de kralen verschuiven, creëert het een kalmerende, melodieuze lage klank. De drum heeft een heldere, aantrekkelijke kleur en een comfortabele, gemakkelijk te hanteren handgreep. Deze duoset van Halilit is perfect voor kinderen vanaf 12 maanden en maakt deel uit van een reeks van verschillende instrumenten die de muzikale ontwikkeling van kinderen stimuleren. Met deze duoset kunnen kinderen hun muzikale vaardigheden en creativiteit verbeteren. De set is zowel functioneel als educatief en biedt veel plezier aan kinderen en hun familie. Deze set is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een leuke en creatieve manier om de muzikale ontwikkeling van hun kinderen te stimuleren. De Halilit Baby Tamboerijn + Ocean Drum Set is perfect voor kinderen vanaf 12 maanden en biedt een kleurrijke, interactieve en educatieve muzikale ervaring. De set beschikt over twee instrumenten met een heldere, aantrekkelijke kleur en een comfortabele, gemakkelijk te hanteren handgreep, waardoor kinderen hun muzikale vaardigheden en creativiteit kunnen verbeteren. Met deze set kunnen kinderen hun muzikale vaardigheden ontwikkelen en plezier hebben.

7. Baby Stapelringen

Deze speelpyramide is geschikt voor baby's vanaf 12 maanden en bestaat uit 5 ringen van verschillende kleuren. Elke ring heeft een andere grootte en vorm, waardoor de baby de mogelijkheid heeft om de ringen op verschillende manieren te stapelen en te sorteren. Door de verschillende kleuren en vormen wordt de hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden van de baby gestimuleerd. Ook zorgt deze speelpyramide voor veel plezier. De stevige materialen zorgen ervoor dat de ringen veilig en duurzaam zijn. Bovendien is deze piramide gemaakt van BPA-vrij plastic, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind niets schadelijks inneemt. Met de Baby Stapelringen Pyramide kunnen de allerkleinsten op een leuke manier spelen terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren. De speelpyramide is een geweldig cadeau voor baby's vanaf 12 maanden, waar ze urenlang plezier aan kunnen beleven.

8. Clementoni Clemmy

Clementoni Clemmy Clemmy Sensorische Trein 12 delig, Blokken, 6-36 maanden 17424 is een zachte trein om mee te spelen en om de handvaardigheid en aanrakinszin te verfijnen. Het bevat een locomotief, verschillende wagons en een heleboel zachte, gekleurde blokken met reliëf en verschillende vormen. Door de wielen kan de trein bewegen, waardoor kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. De wagons kunnen gemakkelijk van elkaar los- en vastgemaakt worden, waardoor de trein nog meer speelmogelijkheden biedt. Het Clemmy materiaal is uitermate geschikt om mee te spelen, omdat het zacht en veilig is. De wagons en blokken kunnen worden gebruikt om verschillende bouwwerken mee te maken, zoals torens. Als de trein klaar is, kan het kind de blokken verschuiven om de trein in beweging te zetten en verhalen te verzinnen. Het product is ook afwasbaar in de vaatwasmachine (max. 70°C). Clementoni Clemmy Clemmy Sensorische Trein 12 delig, Blokken, 6-36 maanden 17424 is een fantastisch educatief speelgoed, waarmee kinderen leren, spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

9. VTech Baby

De VTech Baby Knuffel Speel Puppy Educatief Babyspeelgoed is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 tot 24 maanden. Met deze lieve speelpuppy kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met cijfers en voorwerpen. Druk op de knipperende toetsen om vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes te horen. Ook bevat de puppy een riempje met klittenband waardoor kinderen de puppy gemakkelijk mee kunnen nemen overal waar ze naartoe gaan. De VTech Baby Knuffel Speel Puppy Educatief Babyspeelgoed is een leuke en educatieve manier om kinderen te helpen met de ontwikkeling van hun spraakvaardigheid en cognitieve vaardigheden. Het ontwerp is zo gemaakt dat het tegelijkertijd vrolijk en grappig is en kinderen uitnodigt om te spelen. Met de puppy kunnen kinderen werken aan hun fijne motorische vaardigheden, zoals het drukken op knoppen, het draaien van wielen en het bewegen van het hoofd. Bovendien is de puppy gemaakt van stevig materiaal en is hij vrij van schadelijke stoffen. De VTech Baby Knuffel Speel Puppy Educatief Babyspeelgoed is een perfect cadeau voor kinderen van 3 tot 24 maanden. Hij is leuk om mee te spelen en helpt bij de ontwikkeling van de vaardigheden van het kind. Met het riempje met klittenband kunnen kinderen de puppy gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

10. Melissa Doug GO Tots Houten schoolplein

Met de Melissa Doug GO Tots Houten schoolplein tuimelpret (met 3 schijven) Houten peuterspeelgoed Ontwikkelingsspeelgoed krijgen peuters en baby's van 12 maanden tot 2 jaar een volledig schermvrij, praktijkgericht speelplezier! De 5-delige set bestaat uit 4 dubbelzijdige GO Tots-schijven (8 personages) en een houten schoolplein. Inclusief een glijbaan, schommel, wip, draaimolen, bureaus en geïntegreerd handvat. Het spelen met de GO Tots-vriendjes en het schoolplein leert kinderen oorzaak en gevolg door middel van geweldige, door beweging gedreven momenten. De verschillende, herkenbare personages en aantrekkelijke vormen en texturen bevorderen het leggen van connecties en het stimuleren en verkennend spelen. De set is ook compatibel met andere GO Tots-speelsets. Dit bevordert de fijne en grove motoriek van peuters en baby's en helpt hen om vaardigheden te leren. Geef een vriendje of familielid dit unieke en leuke cadeau om hun kinderen een leuke tijd te geven!

Veelgestelde vragen over baby speelgoedjes 12 maanden

Onze bevindingen worden gegrondvest door alle reviews die er op het internet staan. Dit is erg betrouwbaar, vermits dit werkelijke reviews zijn van eigenmachtige kopers die een baby speelgoed 12 maanden al utiliseren.

Je kunt een balans opmaken in overweging nemend dat de producteigenschappen en de prijs voor jou aanvaardbaar zijn. Objectief gezien, bestaat de hele top 10 namelijk uit hele goede baby speelgoedjes 12 maanden. Het geheid beste baby speelgoed 12 maanden is consequent de baby speelgoed 12 maanden die een plekje als nummer 1 in de top 10 heeft bemachtigd. 

Wij verkopen zelf geen baby speelgoed 12 maanden, we hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Goedkoopste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Ons laatste woord over baby speelgoedjes 12 maanden

Uit de lijst met 10 producten bleek dat er voldoende keuze is voor baby speelgoed voor 12 maanden. Een baby speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling van de probleemoplossende vaardigheden speelt een belangrijke rol voor het baby's leven. Daarom is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een product dat geschikt is. Door de informatie van onze top 10 producten te vergelijken kun je eenvoudig een goede beslissing maken. Met onze adviezen en analoge informatie, kun je gemakkelijk de beste optie vinden voor je baby. Je kent uiteraard je baby het beste, dus je kan beter een gefundeerde beslissing maken op basis van onze informatie. Of je nu een baby speelgoed voor 12 maanden zoekt of voor een andere leeftijd, laat ons advies je vooral helpen om de juiste keuze te maken voor je baby.

Waar je op kunt letten als je een baby speelgoed 12 maanden wilt kopen?

Wij dragen zonder twijfel voor om de reviews in acht te nemen alvorens een baby speelgoed 12 maanden aan te kopen. Het is uiteraard niet aan te raden om een baby speelgoed 12 maanden te bestellen op het moment dat het niet goed scoort onder de reviews. Een verdere tip is om de reviews te filteren op “meest recent”. Zelfrespecterende dealers doen gewoonlijk ook wat met feedback die tot ze komen in reviews en nemen dit mee in de doorontwikkeling van een baby speelgoed 12 maanden.

Let ten slotte ook goed op de prijs-kwaliteit verhouding. In onze top 10 vind je gelukkig alleen maar baby speelgoedjes 12 maanden van goede kwaliteit en we houden er daarnaast ook rekening mee dat we niet alleen de duurste producten in de lijst zetten. Er is wat voor iedereen! Onthoud dat producten met veel positieve reviews waarschijnlijk een betere investering zijn. Bovendien, door rekening te houden met recente updates, krijg je een actueel beeld van hoe het product presteert in de huidige markt. Dit helpt je om eventuele nieuwe verbeteringen of tekortkomingen te identificeren. Staar je dus niet blind op de algemene score, maar verdiep je ook in de inhoud van de recensies.

Disclaimer: Middels research van recensies door consumenten komt de beste top 10 baby speelgoedjes 12 maanden tot stand. Beneden iedere baby speelgoedjes 12 maanden in de beste top 10 is een button geplaatst die heet: “Goedkoopste DEAL”. Klik je hierop, dan ga je naar een externe webshop waar je een baby speelgoedjes 12 maanden kunt bestellen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Maak je eigen speelgoed!

Wil je eens iets ander proberen en in plaats van kant en klaar speelgoed juist lekker met je kind knutselen en zelf iets creeëren? Klik op de button hieronder voor inspiratie!