Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Spellen en puzzels
  2. bordspel

Top 10 beste bordspellen van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Met blijdschap presenteren wij de top 10 bordspelen die de beste klantbeoordelingen hebben gekregen. Een stukje entertainment kan soms precies zijn wat je nodig hebt om je dag te verlichten. Laat je verleiden door de creativiteit en ontdek hoeveel plezier een bordspel kan bieden! We nodigen je uit om onze top 10 te ontdekken om te proberen, te kopen en te genieten.

Kijk verder naar beneden welke bordspellen door ons vergeleken zijn als allerbeste uit de test gekomen zijn. Door de geselecteerde bordspellen op onze site naast elkaar te stellen, ben je gegarandeerd van een beste aankoop!

Inhoudsopgave

Froukje
Froukje

Speelgoedwinkel medewerker

Aangenaam! Ik ben Froukje en wanneer je net stukjes op onze site gelezen hebt, weet je nu dat het van mij komt:) Waarom schrijf ik voor SpeelgoedBuddy.nl? Misschien wel omdat het de nostalgie in mij voedt. Ik speel zelf natuurlijk niet meer met speelgoed, hoewel niemand er te oud voor is! Maar, ik vind het belangrijk dat kids opgroeien met leuke spullen aangezien het mijn jeugd erg heeft verrijkt.

Top 10 bordspellen

Om de koop van een goede bordspel voor jou te vereenvoudigen, hebben wij het web afgesnuffeld naar alle reviews. Dat zijn er niet weinig, want er is grote interesse naar bordspellen en dat heeft zo zijn voordelen want de meer reviews, de betrouwbaarder de algemene opinie. Daarna hebben we deze reviews met elkaar vergeleken en is de top 10 gecreëerd.

Benieuwd naar de beste 10 bordspellen? Je vindt ze hieronder. Elk van deze producten is uitvoerig getest op kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid, waardoor we verzekerd zijn van hun superioriteit in de markt. We hebben ook aandacht besteed aan diverse prijspunten om ervoor te zorgen dat er opties zijn voor ieder budget.

1. Levensweg

Levensweg Elektronisch Bankieren is een leuk, interactief bordspel waar je echt financieel bewust kan worden. Je leert de basisprincipes van geldbeheer, zoals het regelen van hypotheken, het maken van spaarplannen en het beheren van uitgaven. Spelers krijgen de kans om hun eigen levensweg te kiezen, door middel van slimme financiële beslissingen. Het is een spel dat alle leeftijden aanspreekt. Er zijn verschillende manieren om te spelen, afhankelijk van de leeftijd en de vaardigheden van de spelers. Het is een geweldig spel om met het gezin te spelen en om te leren hoe je slim met geld kan omgaan. Het spel is ook leuk om met vrienden te spelen, waar je kunt ontdekken hoe je je financiën kunt beheren en verbeteren. Levensweg Elektronisch Bankieren is een unieke manier om te leren hoe je geld kunt beheren. Met dit bordspel kunnen spelers hun financiële vaardigheden verbeteren en tegelijkertijd plezier hebben. Het spel is interactief, educatief en vooral leuk om te spelen.

2. Ticket to Ride

Met Ticket to Ride Europe is het allemaal mogelijk! Dit spel is geschikt voor 2-5 spelers en elke partij duurt ongeveer 45 minuten. Het is een geweldige manier om samen met je familie of vrienden een onvergetelijke avond te beleven. Het spel bevat een gedetailleerde speelkaart van het continent waarmee je treinen kunt verbinden tussen grote steden. Je moet slim spelen om de beste verbindingen te maken en je concurrenten te verslaan. Of je kunt proberen om je tegenstanders te slim af te zijn door het kopen van speciale tickets die je extra punten opleveren. Bovendien kun je een spannende race starten om de bekende Europese treinlijnen te volgen. Ticket to Ride Europe is een bordspel dat het hele gezin of vriendengroep kan vermaken. Dit klassieke spel zal je versteld doen staan en je meenemen op een avontuurlijke reis van oost tot west. Bovendien wordt het spel geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing in het Nederlands, waardoor het eenvoudig te spelen is voor iedereen. Trek je tickets, koop de beste verbindingen en reis door Europa in Ticket to Ride!

3. De Zoektocht

De Zoektocht naar El Dorado biedt urenlang spanning en plezier. Het is een bordspel voor 2 tot 4 spelers waarin elke speler een expeditieleider speelt. Je begint aan de rand van de jungle en reist vervolgens door de wildernis terwijl je kostbare eindbestemming dichterbij komt. Tijdens de reis moet je verschillende hindernissen overwinnen. Je moet kiezen of je door de jungle trekt of watervallen beklimt. Telkens wanneer je een obstakel bereikt, moet je de juiste actie kiezen om te winnen. Het spel is leuk en uitdagend voor kinderen vanaf 8 jaar. Het heeft een mooi thema en het bord is helder en kleurrijk. De spelers moeten onderhandelen met lokale stammen en hun voorwerpen ruilen voor informatie over El Dorado. Het spel bestaat uit actiekaarten, een spelbord, ruilitems, munten en kleurrijke pionnen. De spelers moeten een strategie bedenken om als eerste El Dorado te bereiken. Er is ook een competitief element, omdat er maar één winnaar is. De Zoektocht naar El Dorado Bordspel is een uniek en leuk bordspel waarmee je avontuur en plezier kunt beleven. Het is een uitdagend spel met een prachtig thema en een verhaal dat je stap voor stap meeneemt. Je moet slim zijn om als eerste de mysterieuze stad te bereiken. Laat je meevoeren op deze spannende zoektocht naar El Dorado!

4. Azul Bordspel

Azul Bordspel is een tactisch bordspel waarbij spelers concurreren in het decoreren van de muren van het koninklijke paleis Evora. Elke speler heeft een eigen spelbord waarop hun muur te zien is. Hierop zie je ook de patroonlijnen die je verzameld moet hebben voordat je de tegels op het bord mag leggen. In het midden van de tafel liggen de fabrieksschijven waarin iedere fabriek 4 tegels aanwezig zijn. De spelers moeten deze tegels verzamelen en op hun bord leggen, waarbij ze moeten proberen om de meeste punten te verzamelen door de muren van het paleis zo mooi mogelijk te decoreren. Het spel is gebaseerd op de Portugese koning Manuel I die erg gebiologeerd was van de prachtige keramische tegels waarmee de muren van het Alhambra-paleis in Zuid-Spanje waren gedecoreerd. In Azul Bordspel moeten de spelers de muren van het koninklijke paleis Evora met deze kleurrijke tegels versieren. Azul Bordspel is een abstract en strategisch spel dat kritisch denken en creativiteit stimuleert. Het is geschikt voor 2 tot 4 spelers en heeft een speelduur van 40 minuten. Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen al meespelen. Met Azul Bordspel creëer je je eigen unieke paleis en laat je je creativiteit de vrije loop.

5. Dodo Bordspel

Dodo Bordspel is een spannend spel waarmee je de uitdaging aangaat om het ei van de dodo te redden. Het spel bestaat uit een berg met daaronder een boot. Het ei is van de berg afgerold en het is aan jou om het ei in de boot te krijgen. Met Dodo Bordspel kun je samen met je vrienden of familie spannende avonturen beleven. Het spel bestaat uit verschillende onderdelen zoals brugdelen, kleurenkaarten en dobbelstenen. Met deze onderdelen kun je een brug bouwen en de juiste kleurenkaart vinden om het ei in de boot te krijgen. Door de verschillende moeilijkheidsgraden is het spel geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan er gemakkelijk met meerdere spelers gespeeld worden. Dodo Bordspel is een leuk spel voor het hele gezin. Maak samen met je vrienden of familie lange avonden vol plezier, spanning en intensieve samenwerking. Vergeet niet: het ei moet gered worden! Met Dodo Bordspel wordt elke avond een avontuur!

6. RARA Wat ben ik?

RARA Wat ben ik? is een interactief bordspel waarmee het hele gezin kan genieten. De nieuwe standaard editie is een speciale uitgave met leuke hoofdbanden waarmee spelers zichzelf kunnen verkleden. Het is een perfect spel om met kinderen en volwassenen te spelen. Het doel van dit bordspel is om te raden welk personage je bent met behulp van aanwijzingen die de andere spelers je geven. Spelers krijgen bij de start van het spel een kaart met een personage erop. Deze kaart is verborgen achter een hoofdband. Door de aanwijzingen te gebruiken die door de andere spelers gegeven worden, moeten spelers raden wie ze zijn. RARA Wat ben ik? is een leuk en interactief bordspel waarmee het hele gezin kan genieten. De nieuwe standaard editie is nog leuker door de leuke hoofdbanden waarmee je je als een personage kunt verkleden. Stel je eigen team samen en kom erachter wie je bent met deze leuke RARA Wat ben ik? bordspel.

7. 30 Seconds ®

30 Seconds® Bordspel is een spectaculair partyspel voor teams. Iedereen kan meespelen met dit uitdagende spel en het garandeert uren speelplezier met familie en vrienden. Je speelt in teams en elk team krijgt een kaartje met 5 begrippen. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen te omschrijven, zodat het team vooruit kan op het speelbord. Met een dobbelsteenworp kun je nog meer velden vooruit krijgen. Welk team is als eerste bij de finish? Het spel is perfect voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Iedereen zal zich vermaken met dit grappige spel, waarbij je snel moet denken en net zo snel moet praten. Maak er een supergezellige avond van door met je familie en vrienden te spelen. Geniet van deze onvergetelijke ervaringen en laat je verrassen door de hilarische situaties die zullen ontstaan!

8. Clown Games

Het spel bestaat uit een mooi gedrukt spelbord in de vorm van een klapper, 6 klapperstukken, 30 klappertjes en 6 speelpionnen. Er zijn verschillende varianten waaruit u kunt kiezen, waaronder het Nederlandse original, maar ook het Klaverjas-variant. Het spel komt met een mooi doosje met daarop een leuke afbeelding van een clown. Keezen is een leuk spel voor gezinnen, vrienden en familie. Er is veel communicatie nodig tijdens het spel, wat het een leuk en interactief spel maakt. Het spel is ook geschikt voor allerlei gelegenheden, waaronder verjaardagsfeestjes, teambuilding-activiteiten en vele andere gelegenheden. Voor welke gelegenheid u ook kiest, het Clown Games Keezenspel is een leuk en gezellig spel om samen te spelen. Het spel kan met 2 tot 6 spelers gespeeld worden, waardoor het ook geschikt is voor kleinere groepen. Keezen is een leuk en leerzaam spel, met een verscheidenheid aan tactieken om te gebruiken. U kunt verschillende strategieën toepassen om uw medespelers te slim af te zijn. Naast de tactieken is er ook een element van geluk dat bepaalt of je wint of verliest. Het duurt meestal ongeveer een uur om een spelbeeld te voltooien, waardoor het een lange tijd plezierig blijft.

9. Rummikub

Rummikub is een spannend bordspel voor 2 tot 4 spelers, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel wordt gespeeld met 106 stukken, die elk een eigen kleur en cijfer hebben. De speler met de meeste punten wint het spel. Het spel is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen. De spelers nemen hun eigen stukken van de plankjes en moeten proberen om cijferreeksen van minimaal 3 te maken. Wanneer een speler aan de beurt is, mag hij de cijfers combineren of verwisselen met die van de andere spelers. Rummikub is een leuk, uitdagend en tactisch spel waarmee je eindeloos kunt variëren. Met een beetje geluk, inzicht en tactiek kom je het verst. Laat jouw vaardigheden zien in dit gezelschapsspel en word de kampioen van je vrienden!

10. Jumbo Knibbel Knabbel

Het doel van het spel is om de meeste knabbels te verzamelen door de meest interessante vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. U kunt het spel spelen in twee verschillende talen: Nederlands en Frans. Er zijn verschillende vragen over deze twee talen, waarmee kinderen hun talenkennis kunnen verbeteren. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een perfecte manier om hen te helpen hun taalkennis te verbeteren. Het is ook een geweldige manier om tegen elkaar te strijden in een spannende competitie. Het spel bevat 40 spelkaarten, 20 bonuskaarten, een bord met vakken, 4 knabbelstenen en twee dobbelstenen. Door het spel te spelen, kan een kind zijn of haar woordenschat uitbreiden en leren op een leuke manier! Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje is een leuk en educatief bordspel dat kinderen helpt hun taalkennis te verbeteren. Het spel bevat verschillende vragen over Nederlands en Frans, waarmee kinderen hun kennis in deze talen kunnen verbeteren. Het spel bevat ook twee dobbelstenen die kunnen worden gebruikt om het spel te verrijken. Het is een geweldig spel om samen te spelen en de competitie aan te gaan!

Veelgestelde vragen over bordspellen

Onze bevindingen worden gegrondvest door alle reviews die er op het internet staan. Dit is erg betrouwbaar, vermits dit werkelijke reviews zijn van eigenmachtige kopers die een bordspel al utiliseren.

Je kunt een balans opmaken in overweging nemend dat de producteigenschappen en de prijs voor jou aanvaardbaar zijn. Objectief gezien, bestaat de hele top 10 namelijk uit hele goede bordspellen. Het geheid beste bordspel is consequent de bordspel die een plekje als nummer 1 in de top 10 heeft bemachtigd. 

Wij verkopen zelf geen bordspel, we hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Goedkoopste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Ons laatste woord over bordspellen

Wij hopen dat het lijstje met de top 10 bordspelen je geholpen heeft om een keuze te maken. Veel plezier met het spelen van de bordspel die je heb gekozen! Onthoud dat de spelregels meestal te vinden zijn in het spel of op de website van de fabrikant. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten! Wij staan altijd voor je klaar om te helpen.

Waar je op kunt letten als je een bordspel wilt kopen?

Wij dragen zonder twijfel voor om de reviews in acht te nemen alvorens een bordspel aan te kopen. Het is uiteraard niet aan te raden om een bordspel te bestellen op het moment dat het niet goed scoort onder de reviews. Een verdere tip is om de reviews te filteren op “meest recent”. Zelfrespecterende dealers doen gewoonlijk ook wat met feedback die tot ze komen in reviews en nemen dit mee in de doorontwikkeling van een bordspel.

Let ten slotte ook goed op de prijs-kwaliteit verhouding. In onze top 10 vind je gelukkig alleen maar bordspellen van goede kwaliteit en we houden er daarnaast ook rekening mee dat we niet alleen de duurste producten in de lijst zetten. Er is wat voor iedereen! Onthoud dat producten met veel positieve reviews waarschijnlijk een betere investering zijn. Bovendien, door rekening te houden met recente updates, krijg je een actueel beeld van hoe het product presteert in de huidige markt. Dit helpt je om eventuele nieuwe verbeteringen of tekortkomingen te identificeren. Staar je dus niet blind op de algemene score, maar verdiep je ook in de inhoud van de recensies.

Disclaimer: Middels research van recensies door consumenten komt de beste top 10 bordspellen tot stand. Beneden iedere bordspellen in de beste top 10 is een button geplaatst die heet: “Goedkoopste DEAL”. Klik je hierop, dan ga je naar een externe webshop waar je een bordspellen kunt bestellen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Maak je eigen speelgoed!

Wil je eens iets ander proberen en in plaats van kant en klaar speelgoed juist lekker met je kind knutselen en zelf iets creeëren? Klik op de button hieronder voor inspiratie!