Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Spellen en puzzels
  2. dobbelspel

Top 10 beste dobbelspellen van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 jul. 2023

Met trots presenteren wij vandaag de top 10 dobbelspelen op onze website. In dit artikel leer je over de voordelen van deze producten en ga je door de uiteenlopende kenmerken die dit dobbelspel te bieden heeft. Mensen kopen producten voor verschillende redenen. Met deze lijst is het slechts een kwestie van kiezen welk dobbelspel het best bij je wensen past. Onze vergelijking zal je helpen om een goede keuze te maken en geïnformeerd te blijven over de top 10 dobbelspelen.

Kijk verder naar beneden welke dobbelspellen door ons vergeleken zijn als allerbeste uit de test gekomen zijn. Door de geselecteerde dobbelspellen op onze site naast elkaar te stellen, ben je gegarandeerd van een beste aankoop!

Inhoudsopgave

Froukje
Froukje

Speelgoedwinkel medewerker

Aangenaam! Ik ben Froukje en wanneer je net stukjes op onze site gelezen hebt, weet je nu dat het van mij komt:) Waarom schrijf ik voor SpeelgoedBuddy.nl? Misschien wel omdat het de nostalgie in mij voedt. Ik speel zelf natuurlijk niet meer met speelgoed, hoewel niemand er te oud voor is! Maar, ik vind het belangrijk dat kids opgroeien met leuke spullen aangezien het mijn jeugd erg heeft verrijkt.

Top 10 dobbelspellen

Om de koop van een goede dobbelspel voor jou te vereenvoudigen, hebben wij het web afgesnuffeld naar alle reviews. Dat zijn er niet weinig want er is grote interesse naar dobbelspellen en dat heeft zo zijn voordelen want de meer reviews, de betrouwbaarder de algemene opinie. Daarna hebben we deze reviews met elkaar vergeleken en is de top 10 gecreëerd. Benieuwd naar de beste 10 dobbelspellen? Je vindt ze hieronder.

1. Shut The Box

Shut the box is een spel dat door maximaal 4 spelers tegelijk gespeeld kan worden. Het is een simpel spel dat iedereen in een mum van tijd kan leren. Het is leuk voor volwassenen, maar ook ideaal voor kinderen, omdat het leerzaam is. Het spel helpt bij het ontwikkelen van hun rekenvaardigheden. Het spel is gemakkelijk mee te nemen tijdens reizen, zodat je het overal kan spelen. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, dus het is stevig en duurzaam. Het heeft ook een mooi ontwerp waarmee het een echte eyecatcher is. Het is een geweldig spel om met het hele gezin te spelen en een leuke manier om samen te genieten.

2. Rory's Story

Rory's Story Cubes Classic Dobbelspel is een uniek dobbelspel waarmee je je verbeelding kunt gebruiken om verhalen te maken. Het spel bestaat uit 9 dobbelstenen met afbeeldingen. Door deze te gooien en de afbeeldingen te combineren, kun je verhalen bedenken. Er zijn geen foute antwoorden, dus je kunt je creativiteit volledig de vrije loop laten gaan. Het dobbelspel is geschikt voor alle leeftijden en biedt urenlang speelplezier. Het is een leuk spel om samen met je gezin of vrienden te spelen. Je kunt het spel ook alleen spelen, bijvoorbeeld als je iets origineels wilt bedenken voor een verhaal of een kunstwerk. Met Rory's Story Cubes Classic Dobbelspel kun je je verbeelding gebruiken om leuke verhalen te bedenken.

3. Clever Dobbelspel

Het dobbelspel Clever is een leuk spel voor het hele gezin. Het kan door maximaal vier spelers tegelijkertijd gespeeld worden, maar je kunt ook alleen spelen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het dobbelsteen spel Clever is een leuke manier om je rekenvaardigheden te verbeteren, maar ook om strategisch te denken en puzzels op te lossen. Door de verschillende dobbelsteenkleuren en scorekaarten krijgt elke speler een eigen scorekaart, waarop hij of zij zijn of haar score bijhoudt. De speler met de hoogste score aan het einde van het spel wint. Het dobbelspel Clever is gemaakt van duurzaam karton, waardoor het duurzaam is en lang meegaat. Als je het spel uitgepakt hebt, kun je meteen beginnen met spelen. Met dit leuke spel zal je gezin genieten van een avondje plezier en lol. Je kinderen kunnen bovendien ook hun cijfermatig inzicht verbeteren. Clever is een leuk dobbelspel voor het hele gezin. Door de verschillende kleuren dobbelstenen en scorekaarten krijgt elke speler een eigen scorekaart om zijn of haar score bij te houden. De speler met de hoogste score aan het einde van het spel wint. Het spel is duurzaam gemaakt van karton, waardoor het lang meegaat. Je kunt direct beginnen met spelen zodra je het spel hebt uitgepakt. Laat je gezin genieten van een avondje plezier en lol met dit leuke spel. Bovendien kunnen je kinderen hun cijfermatig inzicht verbeteren.

4. White Goblin

Qwixx dobbelspel is een uniek en kleurrijk spel van White Goblin Games waarmee je in een mum van tijd een geweldige avond kunt beleven. In de basisuitvoering van het spel heb je een dobbelsteen en een scoreblad. Iedereen dobbelt om de beurt, waarbij je mag kiezen welke getallen je wilt aankruisen op je scoreblad. Hoe meer getallen je aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx dobbelspel is een ideaal spel voor elke gelegenheid. Het is snel en eenvoudig te leren, maar leuk genoeg om meerdere keren te spelen. Bovendien kun je met meer dan 4 mensen spelen, dus het is een uitstekende keuze voor een grote groep. Qwixx dobbelspel is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, omdat je interactie tussen elkaar moet hebben voor het spel. Bij Qwixx dobbelspel hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten. Dit maakt het spel super spannend tot de laatste worp! Doe mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts! Qwixx dobbelspel is een uniek en leuk spel van White Goblin Games. Met slechts één dobbelsteen en een scoreblad, kun je binnen twee minuten het spel uitleggen en een geweldige avond beleven. De combinatie van snelheid en interactie maakt het spel zeer toegankelijk en leuk voor een grote groep spelers. Probeer het vandaag nog en laat je aansteken door de.

5. Jumbo Bresk!

Jumbo Bresk! is een unieke combinatie van een dobbelspel en een kruiswoordpuzzel. Spelers dagen elkaar uit om het meeste aantal punten te behalen door slimme woorden te schrijven. Het spel begint met het dobbelen door de actieve speler. Deze bepaalt welke letter alle spelers op hun scorebord moeten opschrijven. Daarna gaat het erom welke woorden je kunt bedenken en schrijven op basis van de letter die je kreeg. Hoe meer woorden je schrijft, hoe meer punten je krijgt. Maar pas op, je tegenstander kan ook punten scoren als hij of zij dezelfde letters heeft! Jumbo Bresk! is een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen. Het spel is makkelijk te leren en uitdagend om te spelen. Het is een goede manier om je woordenschat te verbeteren en is een leuke manier om met het hele gezin te genieten. Daarnaast is het een leuk spel om te spelen als je met vrienden en familie bij elkaar bent. Afhankelijk van de spelers kan het spel kort of lang duren. Jumbo Bresk! is een geweldig spel om je tijd door te brengen en je hersens te trainen.

6. Keer op Keer

Keer op Keer is een dobbelspel dat je met 2 of meer personen kan spelen. Met een beetje geluk en strategie ben je de koning of koningin van de spelletjesavond! Het spel bestaat uit 30 stevige dobbelstenen, 6 scorekaarten, een dobbelsteenhouder, een scoreblok en een stevig kartonnen doosje. Je bent klaar om te gaan spelen wanneer je het doosje hebt geopend. Het dobbelspel is voor iedereen, of je nu een beginnende dobbelaar of een ervaren dobbelaar bent. Het spel is ontworpen om een leuke ervaring te bieden aan spelers van alle leeftijden. De regels zijn eenvoudig, dus je kan zo aan de slag. Neem een kijkje in het doosje en je zal een leuk spel voor de hele familie vinden dat urenlang speelplezier biedt.

7. Perudo Dobbelspel

Het spel bevat 5 dobbelstenen, 30 verpakkingen, 30 dobbelstenen en een spelregelboekje. Elke speler begint met 5 dobbelstenen, die ze mogen gooien. Elke ronde moet elke speler schatten hoeveel van een bepaald aantal ogen er in de pot zit. Elke speler kan blufen met zijn schatting, maar het is aan jou om uit te vinden of iemand liegt. Als je denkt dat je tegenstander liegt, kun je hem uitdagen. Als je goed bent in het blufspel, kun je de ronde winnen door de juiste gok te doen. Perudo is een leuk en spannend spel voor het hele gezin, waarin je je tactische vaardigheden en blufvaardigheden kunt testen. Het spel is leuk om samen met vrienden en familie te spelen. Het is ook een geweldig spel om met je kinderen te spelen. Het spel zal je kinderen helpen leren over tactiek, blufvaardigheden, logica en strategie. Als je een echte bluffer bent, is Perudo het perfecte spel voor jou. Het spel is ontworpen om eindeloos plezier te hebben. Ben jij klaar voor een spel vol spanning en uitdaging? Probeer dan Perudo! Met Perudo kun je je blufvaardigheden testen en de ultieme bluffer worden. Het spel bevat 5 dobbelstenen, 30 verpakkingen, 30 dobbelstenen en een spelregelboekje. Laat je blufvaardigheden zien met dit le.

8. Regenwormen

Kom samen met je vrienden of familie en doe mee aan dit leuke spel. Het doel is om een regenworm te verzamelen. Met een beetje geluk kun je het spel winnen door de regenwormen te verzamelen voordat je tegenstanders dat doen. Elke beurt wordt afgewisseld tussen het dobbelen en het verzamelen van de regenwormen. Het spel bevat 36 regenwormenstukken waarmee je kunt spelen. Deze stukken hebben verschillende kleuren, waardoor het spel nog leuker wordt. Je kunt ze zelfs verzamelen na het spelen! Dit spel is een perfecte manier om met vrienden en familie te chillen, maar ook om je kinderen te helpen bij het leren tellen. Dankzij het leuke design en de verschillende kleuren ziet dit spel er cool uit en is het een leuke toevoeging aan je spelcollectie.

9. Keer op Keer

Met het Keer op Keer 2 Dobbelspel kun je met twee personen een leuk kleurrijk spel spelen. Elke speler beweegt zich op het speelveld en probeert zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. De spelers gooien elke beurt de dobbelsteen om te bepalen welke kleur en welk cijfer ze krijgen. Deze combinatie stelt de speler in staat aangrenzende vakjes van de gekozen kleur aan te kruisen. Wanneer een speler klaar is met aankruisen, heeft hij of zij gewonnen. Het Keer op Keer 2 Dobbelspel is een uitdagend kleurrijk spel dat door twee personen gespeeld kan worden. Met het spel vergroot je je logische denkvermogen en je concentratievermogen. Bovendien is het een leuk spel om te spelen met je vrienden, familie of om samen de tijd te verdrijven. Je kunt het spel ook meenemen wanneer je op reis gaat.

10. Clever 4Ever

Het dobbelspel Clever4ever is een spel dat je met maximaal 4 spelers kunt spelen. Met dit spel kun je je strategisch en tactisch vaardigheden verbeteren. Je kunt je dobbelstenen over de verschillende categorieën verdelen en hiermee punten verzamelen. Door het overzichtelijke bord is het gemakkelijk om de tactische zetten te zien en uit te voeren. Bovendien is er nog een extra bonusactie toegevoegd aan deze editie. Als je deze bonusactie goed uitvoert, kun je zelfs een bonusronde winnen voor nog meer punten. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat alle materialen om het spel te spelen. Kortom, Clever4ever is een ideale manier om je strategische vaardigheden te verbeteren.

Veelgestelde vragen over dobbelspellen

Onze bevindingen worden gegrondvest door alle reviews die er op het internet staan. Dit is erg betrouwbaar, vermits dit werkelijke reviews zijn van eigenmachtige kopers die een dobbelspel al utiliseren.

Je kunt een balans opmaken in overweging nemend dat de producteigenschappen en de prijs voor jou aanvaardbaar zijn. Objectief gezien, bestaat de hele top 10 namelijk uit hele goede dobbelspellen. Het geheid beste dobbelspel is consequent de dobbelspel die een plekje als nummer 1 in de top 10 heeft bemachtigd. 

Wij verkopen zelf geen dobbelspel, we hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Goedkoopste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Ons laatste woord over dobbelspellen

Het spelen van een dobbelspel is altijd een leuke manier om het gezelschap te vermaken. Je hebt nu 10 verschillende dobbelspellen op een rijtje gezien, dus er zit vast wel één bij die bij jouw karakter en spelvoorkeuren past. Als je er niet uitkomt welke dobbelspel je wilt uitproberen, is het misschien een goed idee om een combinatie van verschillende dobbelspellen te kiezen. Zo kun je altijd afwisselen of onderdelen van de spellen combineren. Als je hier toch nog hulp bij nodig hebt, is het goed om te weten dat je bij ons terecht kunt met al je vragen. Maar je kunt ook eerst door de recensies bladeren en reviews lezen van mensen die al ervaring hebben met de verschillende dobbelspellen. Kijk vervolgens welke dobbelspel het best bij je past en je kunt de avontuurlijke reis beginnen!

Waar je op kunt letten als je een dobbelspel wilt kopen?

Wij dragen zonder twijfel voor om de reviews in acht te nemen alvorens een dobbelspel aan te kopen. Het is uiteraard niet aan te raden om een dobbelspel te bestellen op het moment dat het niet goed scoort onder de reviews. Een verdere tip is om de reviews te filteren op “meest recent”.  Zelfrespecterende dealers doen gewoonlijk ook wat met feedback die tot ze komen in reviews en nemen dit mee in de doorontwikkeling van een dobbelspel. Let ten slotte ook goed op de prijs-kwaliteit verhouding. In onze top 10 vind je gelukkig alleen maar dobbelspellen van goede kwaliteit en we houden er daarnaast ook rekening mee dat we niet alleen de duurste producten in de lijst zetten. Er is wat voor iedereen!

Disclaimer: Middels research van recensies door consumenten komt de beste top 10 dobbelspellen tot stand. Beneden iedere dobbelspellen in de beste top 10 is een button geplaatst die heet: “Goedkoopste DEAL”. Klik je hierop, dan ga je naar een externe webshop waar je een dobbelspellen kunt bestellen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Maak je eigen speelgoed!

Wil je eens iets ander proberen en in plaats van kant en klaar speelgoed juist lekker met je kind knutselen en zelf iets creeëren? Klik op de button hieronder voor inspiratie!